Najaars aanbiedingen pedicure en salon

Beautysalon najaarsaanbiedingen 2019

  • Een Herfst Pedicurebehandeling, eerst heerlijke warme compressen, daarna worden de nagels geknipt en evt. dunner gemaakt, nagelriemen schoongemaakt, verwijderen van eelt en evt. verwijderen van een likdoorn of ingroeiende nagel behandeld en als afsluiting een heerlijke voetenscrub met Dadi Scrub, die met warme compressen wordt verwijderd en een heerlijke voetencrème van HFL Laboratories of een La Reine voetencrème en de nagels worden gevoed met Dadi Oil. € 39,75 p.p.
  • Een heerlijke Olie-lichaamspakking, de oliepakking is voedend, goed voor de droge huid, hydraterend en heeft een ontspannende werking op het zenuwstelsel. Tijdens het liggen wordt uw gelaat gemasseerd met de oliepakking. Met twee personen samen
    42,50 euro, met 1 persoon € 33,50 euro
  • Absolution Basic gelaatsbehandeling inclusief handenscrub met Dadi Scrub en handmassage.
    De behandeling begint met een handenscrub, daarna worden de handen ingepakt en kan de voedende scrub intrekken, het ontspannende welkomstritueel, reiniging in twee gedeeltes, gommage en een hydraterend masker. Tijdens het masker wordt de scrub verwijderd en de handen worden lekker gemasseerd. 25 min € 29,50 p.p. (Normaal € 39,50 p.p.)  
    Voor meer informatie over het biologische merk Absolution klik hier!