Warm welkom bij Thermen en Wellness Anholts

Een arrangement reserveren

Thermen & Wellness Anholts

Thermen & Wellness Anholts is gevestigd in het prachtige beekdal-landschap van het oliedorp Schoonebeek, in de toeristische gemeente Emmen. Gelegen in de mooie provincie Drenthe in het zicht van de Duitse grens, is Thermen & Wellness Anholts op dit moment één van de meest bekende thermencentra van Noord-Nederland.
Deel uitmakende van de Select Wellness Group en als lid van de Deutsche Sauna-Bund e.v. staat dit familiebedrijf garant voor een hoge kwaliteit aan lichaamsverzorging, gastronomie en saunafaciliteiten.
 
Badkleding is NIET toegestaan! 10x per jaar hebben we damesdagen. Kijk bij openingstijden voor de data!
 

Omleiding:

De rotonde in Schoonebeek op het kruispunt Nieuw Amsterdamse straat en de Europaweg is afgezet. Vanuit Emmen, op de Nieuw Amsterdamse straat, de Oldenhuis Gratema weg ingaan. Is ongeveer 800 mtr voor de rotonde. Halverwege dan de Klaassensweg inrijden. Je komt dan aan de andere kant van de sauna uit. Makkelijker is om gewoon naar Coevorden te rijden via de N34 en dan borden Schoonebeek te volgen. Minder kleine weggetjes.

Vanuit Emlichheim, de rotonde kan je dan wel gewoon over en dan de Oldenhuis Gratemaweg 800 mtr na rotonde naar rechts en verder zie boven of na de grens, eerste weggetje links, langs Schoonebekerdiep, na ong. 1 km naar rechts. Maar om kleine weggetjes te vermijden, helemaal in het donker, advies om via Coevorden te rijden.

 

Heerlijk genieten
Bij Thermen & Beautycentrum Anholts kunt je heerlijk genieten van de vele sauna faciliteiten, heerlijke warme bubbelbaden, een ruime rustruimte met kwalitatief goede (lig) banken en diverse open haarden.
Beautydag
Zin in een heerlijke verwendag? Boek dan een beautydag en laat je helemaal in de watten leggen. We hebben verschillende arrangementen die je online kunt boeken.

Kom ook heerlijk genieten bij Thermen & Wellness Anholts