Per 1 juni alternatief open

RELAXEN BIJ ANHOLTS

We gaan vanaf 1 juni ‘alternatief’ open! Op 2e pinksterdag en op zaterdag en zondag kunt u vanaf 18:00 uur bij ons heerlijk (gekleed, niet in badjas!) dineren. U kunt genieten van een keuzemenu. Voor het dineren geldt, vooraf reserveren.

Tevens kunt u op dagen dat het zonnig en warmer dan 20 graden is, ongekleed genieten van onze ligweides, zwembad en uiteraard een hapje en een drankje.
Recreëren kan tussen 11:00 uur en 18:00 uur (in het weekend en 2e pinksterdag van 11:00 uur – 17.45 uur). U dient ook hierbij vooraf te reserveren en vermeldt hierbij ook uw mobiele telefoonnummer. Mocht het weer toch tegenvallen, dan kunnen we u een bericht sturen over eventuele wijzigingen.
De entreeprijs voor het recreëren is € 7,50 p.p. Met uitzondering van de jaarkaarthouders. Alle saunabadenkaarten worden verlengd en kunt u weer inleveren zodra we weer volledig open gaan.

U kunt uw bezoek uitbreiden met een gelaatsbehandeling, massage en/of pedicure. De behandelingen zijn overdag tussen 11:00 uur en 17:00 uur. Hierbij geldt ook, graag vooraf reserveren.
We zijn bezig met de voorbereidingen en hopen u vanaf 1 juni te verwelkomen. Houd onze social media en/of nieuwsbrief in de gaten voor het laatste nieuws.

Alleen met reservering en aangeven van hoe laat tot hoe laat u wenst te genieten in onze tuin. Vermeld aub uw mobiele telefoonnummer erbij, zodat we u kunnen bereiken, mocht het weer het toch niet toelaten.

Hopelijk is het elke dag in juni zonnig en mooi weer!