Warm welkom bij Thermen en Wellness Anholts

Een arrangement reserveren

Thermen & Wellness Anholts

Thermen & Wellness Anholts is van 15 maart 18 uur tot en met 6 april 2020 gesloten doordat de overheid maatregelen heeft getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Alle reserveringen, ook via andere partijen (Groupon, Leukste Deal etc.) kunnen gewoon verzet worden. Ook beautybehandelingen, massages en pedicurebehandelingen gaan niet door. Uw kunt een nieuwe afspraak maken. Graag via mail naar: receptie@anholts.nl
 
AH vouchers zijn via de Select Wellness Group verlengd tot en met 15 mei 2020
De Leukste Deal vouchers met 6 weken verlengd
 
 
Thermen & Wellness Anholts is gevestigd in het prachtige beekdal-landschap van het oliedorp Schoonebeek, in de toeristische gemeente Emmen. Gelegen in de mooie provincie Drenthe in het zicht van de Duitse grens, is Thermen & Wellness Anholts op dit moment één van de meest bekende thermencentra van Noord-Nederland.
Deel uitmakende van de Select Wellness Group en als lid van de Deutsche Sauna-Bund e.v. staat dit familiebedrijf garant voor een hoge kwaliteit aan lichaamsverzorging, gastronomie en saunafaciliteiten.
 
Badkleding is NIET toegestaan! 10x per jaar hebben we damesdagen. Kijk bij openingstijden voor de data!
 
Openingstijden Pasen. U bent van harte welkom. Wenst u een beautybehandeling of een massage, graag tijdig reserveren.

10 april, goede vrijdag geopend van 10.30u - 22.30u
11 april, zaterdag geopend van 10.30u - 22.30u
12 april, zondag, 1e paasdag geopend van 10.30u - 21.00u
13 april, maandag, 2e paasdag geopend van 10.30u - 21.00u
 
 

 

 

 

Heerlijk genieten
Bij Thermen & Beautycentrum Anholts kunt je heerlijk genieten van de vele sauna faciliteiten, heerlijke warme bubbelbaden, een ruime rustruimte met kwalitatief goede (lig) banken en diverse open haarden.
Beautydag
Zin in een heerlijke verwendag? Boek dan een beautydag en laat je helemaal in de watten leggen. We hebben verschillende arrangementen die je online kunt boeken.

Kom ook heerlijk genieten bij Thermen & Wellness Anholts